Mephrite Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Cześć, Sprawdźcie proszę budynek dworca na przystanku Sosnowiec Porabka. Wygląda jakby inny randomowy budynek został w tym samym miejscu postawiony i jeden budynek nachodzi na drugi. Nie zdążyłem zrobić screena, bo zaraz miałem odjazd ale jak sobie odpalicie, to zobaczycie. 😉 btw. fajnie by było widać od Kazimierza Górniczego do Porąbki linię tramwajową, która tam jest w realu - przy Porąbce powinien być też przystanek tramwajowy, poprawiłoby to mocno realizm. A jakby tam jeszcze Konstal 105-tka przejechał od czasu do czasu, to w ogóle byłby wypas. 😉 // dodałem screena - uetam Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 14, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 14, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #1368 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #1368 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts