ArcadioSF Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 W Warszawie Centralnej, prowadząc ED250, zostałem wpuszczony na tor, na którym stał już inny skład. Chyba tylko dzięki temu, że była to misja singleplayer, stojący skład nie był obiektem fizycznym, więc mogłem stanąć moim składem w tym stojącym składzie i bez problemów ukończyć misję. Ale wyobraźcie sobie moją panikę i próbę zatrzymania się przed tym składem. 🤣 Wyjazd do Warszawy Wschodniej odbył się na węch. 😁 Innych zrzutów na udokumentowanie nie udało mi się wykonać. Nie umiałem zewnętrznej kamery ustawić by to ładnie uchwycić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted January 14, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 14, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 14, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 14, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts