okles92 Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Hej, miałem długi postój na centralnym, a więc wyszedłem z kabiny i pospacerowałem sobie po dworcu (przez chwilę zapomniałem, że to tylko gra, wow!), wróciłem po ok. 10 minutach do kabiny i generalnie nie bylem w stanie ruszyć, bo nawrotnik był w pozycji neutralnej i pomimo przesuwania go (skutecznego), wskaznik na GUI nadal pozostawał w pozycji neutralnej. Wobec tego dezaktywowałem kabinę i aktywowałem ją ponownie - pamiętam, że podczas pierwszej aktywacji w KAtowicach wycieraczki tak jakby testowo się przesunęły, tutaj coś takiego nie miało miejsca, na skutek czego do końca jazdy miałem wycieraczki w pozycji, jak na zdjęciu, niereagujące na ustawienia na hebelku. Pozdrawiam, Łukasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted January 14, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 14, 2023 Bot się włączył w tym czasie, uznając maszynistę za AFK? Tak samo z siebie nie powinno się przestawić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
okles92 Posted January 14, 2023 Author Share Posted January 14, 2023 59 minut temu, Stele napisał(a): Bot się włączył w tym czasie, uznając maszynistę za AFK? Tak samo z siebie nie powinno się przestawić. Nie było powiadomienia o autopilocie po powrocie do kabiny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 15, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 15, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #1495 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #1495 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted January 16, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 16, 2023 Dodałem warunki wyjścia animatora wycieraczek w przypadku zmiany aktywacji kabiny w czasie trwania animacji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts