okles92 Posted January 14, 2023 Posted January 14, 2023 Hej, miałem długi postój na centralnym, a więc wyszedłem z kabiny i pospacerowałem sobie po dworcu (przez chwilę zapomniałem, że to tylko gra, wow!), wróciłem po ok. 10 minutach do kabiny i generalnie nie bylem w stanie ruszyć, bo nawrotnik był w pozycji neutralnej i pomimo przesuwania go (skutecznego), wskaznik na GUI nadal pozostawał w pozycji neutralnej. Wobec tego dezaktywowałem kabinę i aktywowałem ją ponownie - pamiętam, że podczas pierwszej aktywacji w KAtowicach wycieraczki tak jakby testowo się przesunęły, tutaj coś takiego nie miało miejsca, na skutek czego do końca jazdy miałem wycieraczki w pozycji, jak na zdjęciu, niereagujące na ustawienia na hebelku. Pozdrawiam, Łukasz
SIMRAIL Team Stele Posted January 14, 2023 SIMRAIL Team Posted January 14, 2023 Bot się włączył w tym czasie, uznając maszynistę za AFK? Tak samo z siebie nie powinno się przestawić.
okles92 Posted January 14, 2023 Author Posted January 14, 2023 59 minut temu, Stele napisał(a): Bot się włączył w tym czasie, uznając maszynistę za AFK? Tak samo z siebie nie powinno się przestawić. Nie było powiadomienia o autopilocie po powrocie do kabiny.
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 15, 2023 SIMRAIL Team Posted January 15, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #1495 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #1495
SIMRAIL Team Stele Posted January 16, 2023 SIMRAIL Team Posted January 16, 2023 Dodałem warunki wyjścia animatora wycieraczek w przypadku zmiany aktywacji kabiny w czasie trwania animacji. 1
Recommended Posts