KapibaraYT Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Gra przy załadowaniu strasznie, ale to strasznie ścina. Przypuszczam problemy z optymalizacją i silnikiem(mam rtx 3070 to nie możliwe że to u mnie). Gdy np. macham kamerą na lewo i prawo szybko to potrafi na sekundę być spadek o 10-20 fps z 60. Też zauważyłem, że nawet w ED250 potrafi na chwilkę przyciąć jak się zsiada z fotela i patrzy w tył(możliwe, że coś za dużo procesu wymaga z tyłu i karta graficzna musi to wczytać). Fakt, mogę grać na niższych ustawieniach, ale tak czy siak trzeba by coś z optymalizacją zrobić, aby każdemu się dobrze grało to po to piszę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 14, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 14, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arti Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Podpinam sie pod ten temat , jest zauwazalny spadek FPS przynajmniej o 10 - 15 kl/s wzgledem wersji Playtest. Na duzych stacjach typu Warszawa czy Katowice spadek o ok15FPS. Przypuszczam ze ma to zwiazek z zaimplementowaniem SpeedTrees. Zalaczam loga. SimRail_log_2023-01-14_11-58-15.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts