Draxxiu Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 W trakcie jazdy ED250 nocą dosłownie nic nie widać mimo włączonych świateł długich. SimRail_log_2023-01-13_22-05-08.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted January 14, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 14, 2023 To na stówkę długie? Tam jest osobny hebelek od sygnałowych i przyciemnienia górnej komory. Długie to drugi od prawej w dół jak pamiętam. Dziwne, bo dotychczasowe zgłoszenia były raczej treści, że pendolino ma za mocne reflektory. Może coś się rozsynchronizowało po przejęciu od bota, jak to było zgłaszane w siódemce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxxiu Posted January 14, 2023 Author Share Posted January 14, 2023 Tak, na hebelku od mijania miałem mijania a na długich przełączyłem w pozycję "włączone". Jak wyłączyłem było jeszcze gorzej Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted January 14, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 14, 2023 I to tak w polu? Czy jechałeś w tej sesji przez jakiś tunel zmieniający oświetlenie? (średnicowy chyba tylko w tym przypadku wchodzi w grę) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxxiu Posted January 14, 2023 Author Share Posted January 14, 2023 Tak, skład przejmowałem na Knapówce w kierunku Warszawy i światła wyglądały tak cały czas, nic lepiej ustawić się nie dało Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 14, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 14, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #1349 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #1349 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted January 17, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 17, 2023 Będzie świecić tak samo jak reszta lokomotyw ledami. Parametry światła zostały ustandaryzowane. Odbłyśniki dostały emisyjność z poziomu tekstury. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts