vitas Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Tutorial EU07. Za Będzinem a przed Sosnowcem czerwone bez końca, semafor B1/2. Tym samym nie da się ukończyć tutoriala. Może będzie pomocna informacja. że miałem 5 min spóźnienia na skutek sygnału zastępczego i ograniczenia do 20 km/h na odcinku od Dąbrowy do Będzina Ksawery (choć HUD mówił przed tym sygnałem zastępczym, że będzie ograniczenie do 40 km/h) SimRail_log_2023-01-13_21-48-26.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted January 14, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 14, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 14, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 14, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jazzmanPL Posted July 29, 2023 Share Posted July 29, 2023 (edited) Hej Mam dalej ten sam problem. Komunikaty sie zwieszaja i przestaja dzialac - brak komunikacji radiowej. To czesty blad w tym tutorialu. Semafor nie poprawiony od kilku miesiecy. Kiedy zamierzacie naprawic tak razace bledy? Nie rozumiem dlaczego nikt nie poprawia ewidentnych bledow gry, a firma skupia sie na lapaniu stu srok za ogon, zamiast latac to co trzeba. Przeciez ta gra jest niegrywalna w singlu. Help pls Edited July 29, 2023 by jazzmanPL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts