Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jak w temacie. W tutorialu EP07 nie jestem w stanie schować pantografu z klawiatury. Da się to zrobić myszką oczywiście. Działa również podniesienie pantografu z klawiatury.

• SIMRAIL Team
Posted

Wymaga kompletnej przebudowy systemu sterowania guzikami, by jedna komenda mogła przerzucać stan w obie strony. Jest w planach na przyszłość, ale obecnie nie uznajemy tego za błąd.

Posted

Pisałem dokładnie o tym w playtestach, mam nadzieje że w pełnej wersji będzie opcja sterowania całkowicie z klawiatury.

Posted

To ja chyba znalazłem podobne z pantografem, że chyba nie rozkłada się w pendolino na pewno przedni, bo niby załączyłem na panelu, aby go rozłożyć, ale nie rozkładał się. 

• SIMRAIL Team
Posted

A Pendolino to swoją drogą nie miał komend klawiszy dopiętych do guzików. Jak włączyłeś myszą, to patrzyłeś na dobry pantograf? On tam ma jeszcze dwa na prąd przemienny.

Posted
1 minutę temu, Stele napisał(a):

A Pendolino to swoją drogą nie miał komend klawiszy dopiętych do guzików. Jak włączyłeś myszą, to patrzyłeś na dobry pantograf? On tam ma jeszcze dwa na prąd przemienny.

Niby były dwa podniesione, ale patrzyłem z drugiej kamery. Nic może ktos zobaczy i zgłosi lub jak jeszcze wejdę to zobaczę dokładnie i najwyżej napiszę.

• SIMRAIL Team
Posted

Pantografy DC są dość daleko od punktu kamery orbitującej. Jak sprawdzałem ostatnio ich animacje, to musiałem przełączyć się na kamerę freefly i gonić pociąg. 😛 Fajnie jakby dało się kiedyś zmieniać punkt ogniskowania tej kamery.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy