SIMRAIL Team GoppelPL Posted January 13, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 13, 2023 Po ponad dwóch godzinach jazdy dojechałem do Warszawy Centralnej tylko po to, by zostać skierowanym na zajęty przez inny pociąg tor. Pomimo wdrożenia hamowania nagłego wjechałem w niego i przejechałem do połowy jednego z wagonów, po czym dzięki systemowi klawiszologii nie mogłem "odkliknąć" hamulca bezpieczeństwa, a wagon posiadał swoje kolizje wnętrza i nie mogłem dojść do przycisku na pulpicie. Szkoda, bo zakończyłem symulację na stację przed końcem trasy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 14, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 14, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #1353 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #1353 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_GUTI_ Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Miałem dokładnie ten sam problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts