Nemerion Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Przy wjeździe na perony w Warszawie Centralnej dużo tekstur zamieniło się na całkowicie na biało + coś dziwnego na szybie. Zaraz po wyjeździe z peronów wszystkie problemy całkowicie ustąpiły. Dodam, że taka sytuacja nigdy nie zdarzyła mi się w wersji demo/prolog/playtest. SimRail_log_2023-01-13_19-51-05.txt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 13, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 13, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #1319 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #1319 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barterbly Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Potwierdzam problem, mnie niestety również się przytrafił 🙂 Dodatkowo, mam wrażenie że "słońce" przebija się przez całą długość tunelu 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemerion Posted January 13, 2023 Author Share Posted January 13, 2023 Przed stacją Tunel niemal wszystko zamieniało się na szaro. Ogólnie wydaje mi się, że problem jest głębszy i leży w działaniu światła w zamkniętych obszarach takich właśnie jak tunel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts