kolezka2009 Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 (edited) SimRail_log_2023-01-13_18-50-49.zip Po dezaktywacji AutoPilot w EIP, nie da się przestawić nastawnika kierunku. Link do Filmu: https://we.tl/t-KW3HukIbtP Inaczej nie mogłem załączyć, bo ma 97MB, a skompresowanie nie zmniejszało wielkości Edited January 13, 2023 by kolezka2009 Zmiana Tytułu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 13, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 13, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted January 13, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 13, 2023 https://forum.simrail.eu/topic/2458-po-przejęciu-przez-bota-ed250-kierunek-jest-ustawiony-w-stanie-neutralnym/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted January 13, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 13, 2023 To chodzi o to, że hebelek się ustawia na przód ale kierunek logicznie nie wskakuje bo pojazd jest w ruchu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolezka2009 Posted January 13, 2023 Author Share Posted January 13, 2023 (edited) 18 minut temu, Stele napisał(a): To chodzi o to, że hebelek się ustawia na przód ale kierunek logicznie nie wskakuje bo pojazd jest w ruchu? Jak się zatrzymałem przez hamowanie (aktywowałem ponownie kabinę) także nie pokazywało się i nie byłem w stanie ruszyć, ale hebelek się przestawiał Edited January 13, 2023 by kolezka2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted January 13, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 13, 2023 Problem występował po wyłączeniu bota w trybie jazdy wybiegiem a w trybie przyspieszania było ok. Nie mam pojęcia dlaczego, bo w kodzie nic nie sugeruje różnicy. Dodałem chamskie wysterowanie kierunku przy zdjęciu bota w trybie pociągowym/manewrowym z pominięciem uzależnień od prędkości/falowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts