KiKi Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 (edited) Wg tego co widać na Mapie , Nie będzie możliwości jak narazie sterować Ruchem w Warszawie. Co o tym myślicie? Wg mnie kogoś kto bardzo się wkręcił w Nastawnie to słabe zagranie żeby Boty sterowały najciekawszymi nastawniami. Również Dąbrowa Ząbkowice nie są dla nas wyglada na to ... Edited January 13, 2023 by KiKi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajmon Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Dyżurki będą stopniowo dodawane. Jest to early access. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiKi Posted January 13, 2023 Author Share Posted January 13, 2023 Tak ale zobacz te dyżurki mieliśmy już w playtestach. Uważam że już mamy je opanowane w miare. Wiec te osoby które ogarniają mogłby uczyć się dalej aby na Wyjście gry z EA nie sterowały Boty tylko My ludzie . Żeby było ciekawiej 🙂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyzwar Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 (edited) 16 minut temu, KiKi napisał(a): Tak ale zobacz te dyżurki mieliśmy już w playtestach. Uważam że już mamy je opanowane w miare. Wiec te osoby które ogarniają mogłby uczyć się dalej aby na Wyjście gry z EA nie sterowały Boty tylko My ludzie . Żeby było ciekawiej 🙂 Ale wciąż rozumiesz, że najpierw trzeba to wszystko napisać, kod, wymodelować, itd.? To nie jest kwestia woli 😉 Edited January 13, 2023 by hyzwar 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
plu96 Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Niech skupia sie na bledach jakie wystepuja podczas dyzurowania na optymalizacji a dopiero wtedy Warszawe niech udostepniaja 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiKi Posted January 13, 2023 Author Share Posted January 13, 2023 Rozumiem wszystko 😄 przypominam również że mam 1.5 roku przesuwania premiery 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Ridan Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Odrobina wyrozumiałości. Pisanie i optymalizacja kodu są wystarczająco trudne. Jak do tego dochodzi tryb multiplayer, trudność rośnie jeszcze bardziej. A wbrew pozorom, przesunięcie premiery, jeśli ma pozytywny wpływ na ostateczną jakość produktu, moim zdaniem jest do zaakceptowania. 😉 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiKi Posted January 13, 2023 Author Share Posted January 13, 2023 Oczywiscie , ja jestem oczarowany tą gierką nie ukrywam. Może dlatego oczekiwania są tak wysokie ponieważ Playtest mnie pozytywnie zaskoczył 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K4smo Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Playtest tej gry zachwycił zapewne niejednego. Inni wydawcy powinni się uczyć. Już w fazie testów dostaliśmy dość przemyślany produkt i jeśli autorzy Simrail będą wspólnie działać dalej z Community tej gry, to będzie to jedna z lepszych gier kolejowych na rynku. Ja sam również byłem / jestem pod wielkim wrażeniem. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom_89 Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Najpierw niech sprawdzą AI jako dyżurnego w Warszawie aby nie było zamieszania tak jak w Łazach czy Zawierciu i szybka poprawa błędów z tym związana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreakyYT Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 20 minut temu, Tom_89 napisał(a): Najpierw niech sprawdzą AI jako dyżurnego w Warszawie aby nie było zamieszania tak jak w Łazach czy Zawierciu i szybka poprawa błędów z tym związana. Akurat z tym się zgodzę bo to była/jest porażka co tam się działo. Tak samo przez jakiś czas na Katowicach było ale już jest okej Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyzwar Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 taka może jest idea testowania oprogramowania 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
plu96 Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 25 minutes ago, K4smo said: Playtest tej gry zachwycił zapewne niejednego. Inni wydawcy powinni się uczyć. Już w fazie testów dostaliśmy dość przemyślany produkt i jeśli autorzy Simrail będą wspólnie działać dalej z Community tej gry, to będzie to jedna z lepszych gier kolejowych na rynku. Ja sam również byłem / jestem pod wielkim wrażeniem. Oj tak wspolpraca ze spolecznoscia jest bardzo wazna. W TD2 maja spolecznosc za NIC, robia co chca nie sluchaja opini oraz pomyslowa a tutaj widac ze jest atmosfera 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiKi Posted January 13, 2023 Author Share Posted January 13, 2023 3 minuty temu, FreakyYT napisał(a): Akurat z tym się zgodzę bo to była/jest porażka co tam się działo. Tak samo przez jakiś czas na Katowicach było ale już jest okej To ja akurat myśle że nikt nie zastąpi dobrego Mózgu człowieka. Testowali ostatnio warszawe przez 3 dni wiec jesli działa to znaczy że chyba jest git Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted January 13, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 13, 2023 W przygotowaniu jest Dąbrowa Górnicza Wschodnia i Idzikowice (pulpity kostkowe) oraz Pruszków (pulpit komputerowy). 15 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now