Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, mam pytanie dzisiejsze beta testy po zainstalowaniu gry b臋dzie mo偶liwo艣膰 tylko i wy艂膮cznie klikni臋cia aby zagra膰 w tryb Wielu Graczy?聽

Posted (edited)

dobre pytanie przyda艂by si臋 chocia偶 1 scenariusz singleplayer chocia偶by w celu ogarni臋cia ustawie艅, itp.

Edited by Nosacz Janusz
  • Like 1
Posted

Zgadzam si臋 z tym

Teraz, Nosacz Janusz napisa艂(a):

dobre pytanie przyda艂bym si臋 chocia偶 1 scenariusz singleplayer chocia偶by w celu ogarni臋cia ustawie艅, itp.

• Like 1
Posted

Spekuluj臋, ale albo dostaniemy poradniki, albo b臋dzie pocz膮tkowo serwer umo偶liwiaj膮cy nauk臋 gry i zapoznanie si臋 z wszystkimi rzeczami. Tak mi si臋 wydaj臋.

Posted
Teraz, oem123 napisa艂(a):

Spekuluj臋, ale albo dostaniemy poradniki, albo b臋dzie pocz膮tkowo serwer umo偶liwiaj膮cy nauk臋 gry i zapoznanie si臋 z wszystkimi rzeczami. Tak mi si臋 wydaj臋.

Mam tak膮 nadzieje 馃檪

Posted

Zawsze mo偶na ogarn膮膰 wszystko w wersji Prologue. Nie s膮dz臋, 偶eby wiele si臋 zmieni艂o pod wzgl臋dem sterowania pomi臋dzy wersj膮 Prologue a nachodz膮c膮 pe艂n膮 wersj膮.

• Like 1
Posted
Teraz, Thunderled napisa艂(a):

Zawsze mo偶na ogarn膮膰 wszystko w wersji Prologue. Nie s膮dz臋, 偶eby wiele si臋 zmieni艂o pod wzgl臋dem sterowania pomi臋dzy wersj膮 Prologue a nachodz膮c膮 pe艂n膮 wersj膮.

Ale np. EP08 jak bedzie to nie ma w Prologue

Posted
Teraz, Dipper napisa艂(a):

Teoretycznie jaki艣 testowy scenariusz by si臋 przyda艂, ale imho si臋 obejdzie.

Super jakby by艂 taki scenariusz albo jak po prostu wbijemy na Multiplayer'a to 偶eby by艂 poradnik jak odpali膰 dan膮 Maszyne

Posted
5 minut temu, oem123 napisa艂(a):

Wydaje mi si臋, 偶e b臋dzie tak jak tutaj napisa艂em. Chocia偶 nigdy nie wiadomo, najpewniej dowiemy si臋 o 20聽

Posted
1 minut臋 temu, MaNoWaTy04 napisa艂(a):

I Jeszcze pytanie jest ograniczenie wiekowe dot. SimRaila wgl

Nie wiem po co, to nie jest drastyczna gra.聽

• Thanks 1
Posted

Wydaje mi si臋, 偶e b臋dzie tak jak tutaj napisa艂em. Chocia偶 nigdy nie wiadomo, najpewniej dowiemy si臋 o 20聽

To teraz czeka膰 do 20 (przypomne 偶e jeszcze trzeba zainstalowa膰 simraila)

Posted
Teraz, MaNoWaTy04 napisa艂(a):

To teraz czeka膰 do 20 (przypomne 偶e jeszcze trzeba zainstalowa膰 simraila)

Mi 40 GB instaluje si臋 w 15-20 minut, Simrail z tego co czyta艂em na angloj臋zycznej sekcji wa偶y 32 GB, wi臋c 偶aden problem.

Posted

Mi 40 GB instaluje si臋 w 15-20 minut, Simrail z tego co czyta艂em na angloj臋zycznej sekcji wa偶y 32 GB, wi臋c 偶aden problem.

Jak tak to super to pobierze mi si臋 w ok. 10 minutek聽

Posted

I Jeszcze jedno pytanko orientuje si臋 kto艣 czy b臋dzie mo偶liwo艣膰 p贸j艣cia na Dy偶urnego Stacji odrazu po wystartowaniu beta test贸w?聽

Posted

Z tego co czyta艂em i zrozumia艂em to dzi艣 jest start test贸w MultiPlayer oraz Dyspozytora tylko nie wiem czy na MultiPlayer te偶 b臋dzie si臋 da艂o.image.thumb.png.671248bb97b9cbb07dc62cf768c14249.png

• Thanks 1
Posted
4 minuty temu, Kamila napisa艂(a):

W dzisiejszych testach dost臋pny b臋dzie tylko tryb wieloosobowy. 馃檪

A mog臋 dosta膰 informacje czy b臋dzie jaki艣 samouczek?

• SIMRAIL Team
Posted

Wieczorem na forum b臋d膮 dost臋pne kr贸tkie poradniki w formie zdj臋膰 i opis贸w.

Posted
Teraz, Kamila napisa艂(a):

Wieczorem na forum b臋d膮 dost臋pne kr贸tkie poradniki w formie zdj臋膰 i opis贸w.

super

Posted

Orientuje si臋 jaki dok艂ad nie tabor b臋dzie dost臋pny w beta testach ?聽
Czy b臋d膮 dost臋pne wszystkie tabory widoczne w prologach oraz trailerach ?
Oczywi艣cie opr贸cz 34WE (ELF) EU47 (Traxx).

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy