キャプテン翼 Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 (edited) Kolega w Katowicach Zawodzie nastawił przebieg do sosnowca południowego, ten z prędkością 100km/h najechał na rozjazd i się wykoleił, co spowodowało zawieszenie AI na południowym bo nie potwierdzi przyjazdu pociągu. Czy w takim przypadku można coś zrobić, żeby to odblokować? Podał przebieg teraz na zastępczy kolejny pociąg i się odblokowało, ale teraz pytanie, czy tak macie zrobione, czy po po prostu szczęście. Edited January 11, 2023 by キャプテン翼 Odblokowanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
BabaYagaIsComing Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Miałem raz taką sytuację w Sosnowcu jakiś czas temu, przez 2 godziny wszystko musiałem na Południowy puszczać na zastępczy, bo nie było opcji wyłączyć blokady kierunku. Nie wiem czy to jakiś błąd był, czy można na to jakoś zadziałać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablox11 Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Najtrudniejszy rozjazd w grze przyznam że musiałem spędzić kilka godzin aby wszystko ogarnąć razem z sosnowcem i rozjazdem na południowy jest dużo niestandardowych sytuacji które mogą zablokować wszystko np. bot który ma zielone i nie jedzie i wszystko stoi 9 składów wszystko trzeba puszczać lewym torem . Wystarczyło wejść na bota i ruszyć i wszystko odblokowane . Albo wszystko pchać na zastępczym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts