okles92 Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Hej, spotkałem się dziś z sytuacją, kiedy to miałem 2 pociągi: przelotowy ECE41142 oraz zatrzymujący się ROJ42944 z odjazdem w tej samej minucie, przy czym ROJ miał wpisany peron I tor 2 a nie, jakby podpowiadała logika, peron 2 tor 4. Zanim się zorientowałem, zdążyłem już podać 42944 wjazd na P1T2, wobec czego byłem zmuszony puścić 41142 torem niewłaściwym, żeby go nie blokować za wolniejszym pociągiem Regio. Czy to zamierzona sytuacja, czy ja tu coś źle robię? Niestety nie wiem, czy Regio staje w Szopienicach, założyłem, że tak i dlatego go potrzymałem na Zawodziu. Pozdrawiam, Łukasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 11, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 11, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #1294 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #1294 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts