Footz Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Witam, jaka jest różnica miedzy miedzy ph postój 1,0m a ph postój 0,0m w EDR - postój pełną minutę, a postój kilkanaście sekund?? Do tego zastanawia mnie ze np Sosnowiec Główny nie ma żadnych ph, a pociągi pasażerskie botów i tak się zatrzymują na peronie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solution jendzik58 Posted January 9, 2023 Solution Share Posted January 9, 2023 Mi się wydaje że jeżeli odjazd jest w tej samej minucie to będziesz miał 0,0, jeżeli w następnej to 1,0, jeżeli dłużej to adekwatnie. Po prostu w zależności co tam planujący miał na myśli. Sosnowiec Główny ma dwa rozkłady jazdy, jeden na rozjazd po lewej (pzs R52, ten chyba się domyślnie ładuje), i drugi na stacje właściwą. Zmieniasz przy opcji posterunek w EDR. Domyślam się ze patrzyłeś tylko na ten na rozjazd? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footz Posted January 9, 2023 Author Share Posted January 9, 2023 (edited) Faktycznie źle patrzyłem, dzięki za rozjaśnienie Edited January 9, 2023 by Footz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts