tomadr Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Prowadziłem ruch na Sosnowcu Głównym po torze lewym razem z dyżurnym Będzina i po tym jak mnie wywaliło o godzinie 13:24 z powodu timeouta po ponownym dołączeniu nie mogłem nic zrobić z samoczynną blokadą liniową która odmawiała zwolnienia kierunku na torze nr.1. Stwierdziłem że coś się zbugowało i próbowałem to naprawić reconnectem (niestety nie znalazłem w logach dokładnego czasu opuszczenia) co pogorszyło sytuacje i pulpit nie reagował na sygnał NSz oraz na ręczne przełożenie zwrotnic. Dodatkowo jak próbowałem włączyć blokadę na torze nr.2 wyświetlał komunikat że przyjęła ale na pulpicie dalej pokazywało stan neutralny i nie było żadnej reakcji. Serwer: PL2 Kroki w jaki sposób wywołałem błąd: Blokada z Będzina na torze nr.1 była skierowana w stronę mojego posterunku, natomiast na torze nr.2 była w stanie neutralnym i w momencie timeouta pociąg znajdował się przed semaforem wjazdowym Będzina (B) w stronę Sosnowca Głównego. SimRail_log_2023-01-08_11-26-57.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 9, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 9, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #1275 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #1275 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts