tomadr Posted January 8, 2023 Posted January 8, 2023 Prowadziłem ruch na Sosnowcu Głównym po torze lewym razem z dyżurnym Będzina i po tym jak mnie wywaliło o godzinie 13:24 z powodu timeouta po ponownym dołączeniu nie mogłem nic zrobić z samoczynną blokadą liniową która odmawiała zwolnienia kierunku na torze nr.1. Stwierdziłem że coś się zbugowało i próbowałem to naprawić reconnectem (niestety nie znalazłem w logach dokładnego czasu opuszczenia) co pogorszyło sytuacje i pulpit nie reagował na sygnał NSz oraz na ręczne przełożenie zwrotnic. Dodatkowo jak próbowałem włączyć blokadę na torze nr.2 wyświetlał komunikat że przyjęła ale na pulpicie dalej pokazywało stan neutralny i nie było żadnej reakcji. Serwer: PL2 Kroki w jaki sposób wywołałem błąd: Blokada z Będzina na torze nr.1 była skierowana w stronę mojego posterunku, natomiast na torze nr.2 była w stanie neutralnym i w momencie timeouta pociąg znajdował się przed semaforem wjazdowym Będzina (B) w stronę Sosnowca Głównego. SimRail_log_2023-01-08_11-26-57.txt
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 9, 2023 SIMRAIL Team Posted January 9, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #1275 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #1275
Recommended Posts