pomiary.el1 Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 (edited) Niestety ale się zacinają i wydają dziwne dźwięki. Zupełnie inne niż w prawdziwej lokomotywie. A to, że nie słychać echa jak w realu, nawet nie wspomnę. Rp1 do poprawy. Edited January 7, 2023 by pomiary.el1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footz Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 Mi dzwiek wydaje sie ok, ale fakt ,e zacinanie sie wystepuje tych dzwiekow jezeli sa za szybko po sobie wlaczane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ir.Ba. Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 A to dziwne u mnie się nic nie zacina, może to wina klawiatury Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlaQ Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 Zdarza sie ze jest jedno krótkie miauknięcie zamiast syreny Link to comment Share on other sites More sharing options...
pomiary.el1 Posted January 8, 2023 Author Share Posted January 8, 2023 Właśnie o te dziwne "miauknięcia" mi chodzi. Nie ma czystego zakończenia Rp1. No i te brak charakterystycznego echa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts