easy peasy carrot squeezy Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 Jako, że PL3 okazał się chyba najbardziej obleganym serwerem może warto by zastanowić się nad zmianą czasu serwerowego na "nasze" +1 a jakiś inny zamienić na -10? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyzwar Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 Ja trochę myślałem, -10 to główny powód tego oblężenia 😁 Cecha szczególna \o/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
easy peasy carrot squeezy Posted January 6, 2023 Author Share Posted January 6, 2023 a nie ping? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PogromcaCzasu666 Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 Ja wychodzę z jednego prostego założenia 😁😅 Gram w dzień ma być dzień, gram w nocy ma być noc 🤣 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MALECKI Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 2 godziny temu, PogromcaCzasu666 napisał(a): Ja wychodzę z jednego prostego założenia 😁😅 Gram w dzień ma być dzień, gram w nocy ma być noc 🤣 Ta deklaracja średnio pasuje do Twojego nicka 😉 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
easy peasy carrot squeezy Posted January 7, 2023 Author Share Posted January 7, 2023 W dniu 6.01.2023 o 10:32, PogromcaCzasu666 napisał(a): Ja wychodzę z jednego prostego założenia 😁😅 Gram w dzień ma być dzień, gram w nocy ma być noc 🤣 Dokładnie tak. Trochę słabo się gra o 11 rano gdy na serwerze jest 1 w nocy a niestety o tej porze ruch tylko na pl3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted January 7, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 7, 2023 3 minuty temu, easy peasy carrot squeezy napisał(a): Dokładnie tak. Trochę słabo się gra o 11 rano gdy na serwerze jest 1 w nocy a niestety o tej porze ruch tylko na pl3. Niektóre serwery mają celowo przestawione strefy czasowe tak aby osoby mające czas na grę tylko wieczorami/nocami nie musiały jeździć w kompletnych ciemnościach. 7 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pomiary.el1 Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 To może, zróbcie coś z oświetleniem szlaku przed lokomotywą aby wyglądało jak w realu. Wtedy ludzie zaczną jeździć nocą 🙂 Nie ma nic gorszego jak jechać lokomotywą i widzieć czarny ekran 😞 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
easy peasy carrot squeezy Posted January 8, 2023 Author Share Posted January 8, 2023 Tak wiem, tylko zastanawiające jest to, że właśnie na tym pl3 gdzie "rano jest noc" wszyscy grają 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akano Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Błędna strefa czasowa na PL3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArcadioSF Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 (edited) 1 godzinę temu, Akano napisał(a): Błędna strefa czasowa na PL3 Strefa na PL3 intencjonalnie jest inna - dla tych, którzy mogą pograć wyłącznie nocą, by nie musieli również jeździć wyłącznie nocą. P.S. Odpowiedziałem na posta, a dopiero później spojrzałem, że 4 posty wyżej ueatam wyjaśniał czemu na PL3 jest inna strefa czasowa. Chciałem usunąć posta i... 😟 ni ma takiej możliwości. Dlaczemu nie ma możliwości usunięcia ostatniego posta? Edited January 10, 2023 by ArcadioSF Link to comment Share on other sites More sharing options...
キャプテン翼 Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 (edited) Wiesz odczucia dla użytkownika są różne. Mnie np. się podoba takie rozwiązanie, bo pracując od 7 do 15 w tygodniu, kładąc się spać wcześniej, mogę np. w Sobotę o 13 pojeździć sobie w nocy. Myślę, że takich graczy jest więcej. Dla mnie fajnie, że jest taka opcja, a jeszcze lepiej, gdyby w pełnej wersji został taki serwer, albo były dwa, które miały by przesuniętą strefę czasową. U mnie osobiście udało się właśnie pojechać w pełnej osłonie nocy na PL3 w sobotę o 13 :). Edited January 10, 2023 by キャプテン翼 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts