Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, PogromcaCzasu666 napisał(a):

Ja wychodzę z jednego prostego założenia 😁😅 Gram w dzień ma być dzień, gram w nocy ma być noc 🤣

Ta deklaracja średnio pasuje do Twojego nicka 😉

• Haha 5
Posted
W dniu 6.01.2023 o 10:32, PogromcaCzasu666 napisał(a):

Ja wychodzę z jednego prostego założenia 😁😅 Gram w dzień ma być dzień, gram w nocy ma być noc 🤣

Dokładnie tak. Trochę słabo się gra o 11 rano gdy na serwerze jest 1 w nocy a niestety o tej porze ruch tylko na pl3.

• SIMRAIL Team
Posted
3 minuty temu, easy peasy carrot squeezy napisał(a):

Dokładnie tak. Trochę słabo się gra o 11 rano gdy na serwerze jest 1 w nocy a niestety o tej porze ruch tylko na pl3.

Niektóre serwery mają celowo przestawione strefy czasowe tak aby osoby mające czas na grę tylko wieczorami/nocami nie musiały jeździć w kompletnych ciemnościach.

• Like 7
  • Thanks 3
  • I agree 2
Posted

To może, zróbcie coś z oświetleniem szlaku przed lokomotywą aby wyglądało jak w realu. Wtedy ludzie zaczną jeździć nocą 🙂

Nie ma nic gorszego jak jechać lokomotywą i widzieć czarny ekran 😞  

• I agree 1
Posted (edited)
1 godzinę temu, Akano napisał(a):

Błędna strefa czasowa na PL3

received_672242214703241.jpeg

Strefa na PL3 intencjonalnie jest inna - dla tych, którzy mogą pograć wyłącznie nocą, by nie musieli również jeździć wyłącznie nocą.

P.S.
Odpowiedziałem na posta, a dopiero później spojrzałem, że 4 posty wyżej ueatam wyjaśniał czemu na PL3 jest inna strefa czasowa.
Chciałem usunąć posta i... 😟 ni ma takiej możliwości.
Dlaczemu nie ma możliwości usunięcia ostatniego posta?

Edited by ArcadioSF
Posted (edited)

Wiesz odczucia dla użytkownika są różne. Mnie np. się podoba takie rozwiązanie, bo pracując od 7 do 15 w tygodniu, kładąc się spać wcześniej, mogę np. w Sobotę o 13 pojeździć sobie w nocy. Myślę, że takich graczy jest więcej. Dla mnie fajnie, że jest taka opcja, a jeszcze lepiej, gdyby w pełnej wersji został taki serwer, albo były dwa, które miały by przesuniętą strefę czasową. U mnie osobiście udało się właśnie pojechać w pełnej osłonie nocy na PL3 w sobotę o 13 :).

Edited by キャプテン翼
  • Like 1
  • I agree 6
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy