Rogalik19 Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 (edited) Dobry wieczór, zauważyłem ze ostatnio zdarza że AI ze stacji Łazy nie wyprawia pociągów w kierunku stacji Łazy Łc. Żadne próby negocjacji poprzez ZEW1 ani ZEW3 nie pomagają co skutkują blokadą scenerii do czasu restartu serwera. W przeciwnym kierunku z tego co zauważyłem pociągi jadą normalnie. Sytuacja którą udało mi się uchwycić miała miejsce 5.01.2023 około godziny 23:04 na serwerze PL2, ale zdarzyło się to też jak dyżurowałem na stacji Łazy Łc ale nie mam logów ani screenów z tego zdarzenia. Oprócz mnie stały jeszcze 2 pociągi i na mapie widziałem ze stał też kolejny za mną. SimRail_log_2023-01-05_22-35-03.txt Edited January 5, 2023 by Rogalik19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 7, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 7, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts