Andreo Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Tak jak w tytule, Sosnowiec Główny, zatrzymałem cały pociąg w peronach, koniec składu znajdował się ok. 5-10 metrów przed końcem peronu tak jak na zdjęciu ale nie wykryło mi zatrzymania na stacji. Musiałem podjechać jeszcze jakieś 5 metrów do przodu aby system mógł zaliczyć mi zatrzymanie. Na innych stacjach i przystankach tego problemu nie odnotowałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 7, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 7, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #1249 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #1249 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted January 11, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 11, 2023 Technicznie było dobrze, bo przy tej krawędzi peronowej, słupki W4 stoją w obu kierunkach 7.5m przed końcem peronu i długość była odległością między nimi. Wpisałem im offset i pełną długość krawędzi. Po drugiej stronie nie ma problemu, wskaźniki są na końcach. Przy dworcu jest ukres rozjazdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts