Andreo Posted January 5, 2023 Posted January 5, 2023 Tak jak w tytule, Sosnowiec Główny, zatrzymałem cały pociąg w peronach, koniec składu znajdował się ok. 5-10 metrów przed końcem peronu tak jak na zdjęciu ale nie wykryło mi zatrzymania na stacji. Musiałem podjechać jeszcze jakieś 5 metrów do przodu aby system mógł zaliczyć mi zatrzymanie. Na innych stacjach i przystankach tego problemu nie odnotowałem.
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 7, 2023 SIMRAIL Team Posted January 7, 2023 Thank you for reporting this issue! Internal ticket number: #1249 Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu! Wewnętrzny numer zgłoszenia: #1249
SIMRAIL Team Stele Posted January 11, 2023 SIMRAIL Team Posted January 11, 2023 Technicznie było dobrze, bo przy tej krawędzi peronowej, słupki W4 stoją w obu kierunkach 7.5m przed końcem peronu i długość była odległością między nimi. Wpisałem im offset i pełną długość krawędzi. Po drugiej stronie nie ma problemu, wskaźniki są na końcach. Przy dworcu jest ukres rozjazdu.
Recommended Posts