4rtur PL-UK Posted January 5, 2023 Posted January 5, 2023 Może to tylko moje odczucie ale oświetlenie terenu z cieniowaniem blisko nas jest fajne a kawałek dalej teren ma zbyt duży kontrast gdyż jest pozbawiony cieniowania. W mojej ocenie jest nazbyt duża różnica wygląda to nienaturalnie, ale to tylko moje zdanie. Zauważyłem to dzisiaj na multi i nie zauważyłem podobnego tematu na forum. SimRail_log_2023-01-05_18-09-05.txt
SIMRAIL Team Admin BOT Posted January 7, 2023 SIMRAIL Team Posted January 7, 2023 Thank you for reporting this issue. A similar problem has already been reported by other users. Dziękujemy za zgłoszenie tego problemu. Podobny problem był już zgłaszany przez innych użytkowników. 1
Footz Posted January 7, 2023 Posted January 7, 2023 W dniu 5.01.2023 o 21:25, 4rtur PL-UK napisał(a): Może to tylko moje odczucie ale oświetlenie terenu z cieniowaniem blisko nas jest fajne a kawałek dalej teren ma zbyt duży kontrast gdyż jest pozbawiony cieniowania. W mojej ocenie jest nazbyt duża różnica wygląda to nienaturalnie, ale to tylko moje zdanie. Zauważyłem to dzisiaj na multi i nie zauważyłem podobnego tematu na forum. SimRail_log_2023-01-05_18-09-05.txt 986.67 kB · 0 pobrań Tez to zauwazylem na Lazach, z jednej strony i z drugiej strony posterunku bylo ostre odciecie cienia, przesuwajace sie jak zoomowalo sie widok kamery. 1
4rtur PL-UK Posted January 7, 2023 Author Posted January 7, 2023 Daje po oczach, fajnie by było jak by to w jakiś sposób z tonować.
Recommended Posts