Footz Posted January 4, 2023 Share Posted January 4, 2023 Witam. Jako że dzien wydania gry w EA jest coraz bliżej, ciekaw jestem czy developerzy mają już jakiś ogólny harmonogram prac po 13.01 którym by się tutaj podzielili?? 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyzwar Posted January 4, 2023 Share Posted January 4, 2023 Też jestem ciekaw. Nie chodzi nawet o samą tylko nomenklaturę, ale o jakiś wiarygodny opis zawartości na start. Ciekawość \o/ Myślę, że pewne decyzje jeszcze nie zapadły, a "w pocie czoła" nabiera TAM nowego znaczenia. Bądźcie dzielni! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PogromcaCzasu666 Posted January 4, 2023 Share Posted January 4, 2023 Proszę by ktoś z twórców odpowiedział na zawarte pytanie. Temat nie może zostać bez odpowiedzi 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted January 4, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 4, 2023 6 godzin temu, hyzwar napisał(a): Też jestem ciekaw. Nie chodzi nawet o samą tylko nomenklaturę, ale o jakiś wiarygodny opis zawartości na start. Ciekawość \o/ Mapka dostępnych tras: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1Gu6GUfiWeE69hxdlZGgYxTe401DxyIM&ll=51.2200459781545%2C20.037117800000004&z=8 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footz Posted January 4, 2023 Author Share Posted January 4, 2023 16 minut temu, uetam napisał(a): Mapka dostępnych tras: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1Gu6GUfiWeE69hxdlZGgYxTe401DxyIM&ll=51.2200459781545%2C20.037117800000004&z=8 Tak, to już wiemy od jakiegoś czasu. Mi chodzi co przyszłość przyniesie? Macie jakiś road map na early access?? Jestem ciekaw i nie tylko pewnie ja co być może kupimy za 10 dni, w sensie jak planujecie że będzie wyglądał finalny produkt. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dammul Posted January 4, 2023 Share Posted January 4, 2023 Kozłów - Starzyny będzie? Świetnie!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Szociu Posted January 6, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 6, 2023 W dniu 4.01.2023 o 16:03, hyzwar napisał(a): Też jestem ciekaw. Nie chodzi nawet o samą tylko nomenklaturę, ale o jakiś wiarygodny opis zawartości na start. Ciekawość \o/ Myślę, że pewne decyzje jeszcze nie zapadły, a "w pocie czoła" nabiera TAM nowego znaczenia. Bądźcie dzielni! Wszystko jest opisane szczegółowo na Steam - łącznie z wyszczególnieniem, czym będzie się różnić Early Access od pełnej wersji. 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KayCe FAIL Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 W dniu 4.01.2023 o 23:08, Footz napisał(a): Tak, to już wiemy od jakiegoś czasu. Mi chodzi co przyszłość przyniesie? Macie jakiś road map na early access?? Jestem ciekaw i nie tylko pewnie ja co być może kupimy za 10 dni, w sensie jak planujecie że będzie wyglądał finalny produkt. Wydaje mi się jak w większości produktów Ciężko to ustalić. Skoro mają licencję na stację PKP to mogą tak naprawdę zrobić całą mapę Polski pytanie tylko w jakim tempie. Na pewno wszystko co powstanie będzie musiało być realne więc pewnie mapy na multiplayer będą tworzyć developerzy, ciężko będzie aby ludzie z zewnątrz mogły ów mapy tworzyć, jeśli tak to pewnie ze sprawdzeniem przez developerów ale tak jak pisałem wcześniej myślę, że typowy świat moderski będzie istniał w świecie singleplayer jednak na multi pewnie będziemy mogli zobaczyć tylko oficjalne linie i stacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footz Posted January 6, 2023 Author Share Posted January 6, 2023 (edited) 17 minut temu, Szociu napisał(a): Wszystko jest opisane szczegółowo na Steam - łącznie z wyszczególnieniem, czym będzie się różnić Early Access od pełnej wersji. 🙂 To chcialem tylko potwierdzenia - spalinowych lokomotyw nie bedzie? Edited January 6, 2023 by Footz Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert357 - W7 FTW Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 Dragon z silnikiem dojazdowym liczy się? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footz Posted January 6, 2023 Author Share Posted January 6, 2023 Teraz, robert357 napisał(a): Dragon z silnikiem dojazdowym liczy się? Tak myslalem czy cos takiego padnie na forum...a bedzie taki ficzer?? :) Czytam na wiki ze najnowszy traxx tez ma silnik dojazdowy. Ale na powaznie chodzi mi o klasyczne lokomotywy spalinowe z rykiem spalinowego silnika i kopcaca rura wydechowa pod pelnym obciazeniem. I wiem ze nie tylko ja z graczy mysle o tych lokomotywach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert357 - W7 FTW Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 (edited) Ludzie gadają, że jest taki ficzer w Dragonie w grze. No ale ja nic nie wiem 😶 A co do tego co ma być na "premierę" to jest to napisane wyżej. Edited January 6, 2023 by robert357 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyzwar Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 (edited) Godzinę temu, Szociu napisał(a): Wszystko jest opisane szczegółowo na Steam - łącznie z wyszczególnieniem, czym będzie się różnić Early Access od pełnej wersji. 🙂 Jak to pisałem to nie było 🤗 Imo, dziękuję 🙂 Edited January 6, 2023 by hyzwar Link to comment Share on other sites More sharing options...
motoracer3 Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 Przeczytałem, że w Early Access będzie tylko jeden sezon: lato. Czy w pełnej wersji oprócz zimy dostaniemy też wiosnę i jesień? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mephrite Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Dzięki za mapkę, widzę że będzie Porąbka i Kazimierz w Sosnowcu. 😄 Dla mnie bomba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted January 10, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 10, 2023 Silnik dojazdowy w dragonie działa. Można sobie przełączyć tryb z poziomu komputera. Także jest bajer, można popyrkać. 🙂 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts