Footz Posted January 3, 2023 Share Posted January 3, 2023 Chyba wczesniej bylo? I tak teraz mnie tknelo ze predkosciomierz nie cyka podczas jazdy. Jak to jest u was?? Czy nigdy tego cykania nie bylo i po prostu tego nie zauwazylem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek76.33 Posted January 4, 2023 Share Posted January 4, 2023 Wydaje mi się, że tego charakterystycznego cykania prędkościomierza nie było od początku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector76 Posted January 4, 2023 Share Posted January 4, 2023 U mnie jest, hasler cyka. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solution JarkPomsky Posted January 4, 2023 Solution Share Posted January 4, 2023 (edited) A nie jest tak, że tylko w jednej kabinie cyka? Nie w obu. Mówię o realnej maszynie. Edited January 4, 2023 by JarkPomsky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footz Posted January 4, 2023 Author Share Posted January 4, 2023 (edited) Byc moze, czyli jak na trasie katowice-wawa nie cyka, to wybierajac pocoag relacji waws-katowice teoretycznie powinno cykac? Inaczej, jeden predkosciomierz ma takze licznik kilometrow zgadza sie? To on powinien cykac? Edited January 4, 2023 by Footz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footz Posted January 4, 2023 Author Share Posted January 4, 2023 Jade teraz EP 07 i slychac to cykanie jednak, tak ledwo ledwo ale slychac, takze falszywy alarm z tym brakiem cykania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barman_2000 Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 16 godzin temu, JarkPomsky napisał(a): A nie jest tak, że tylko w jednej kabinie cyka? Nie w obu. Mówię o realnej maszynie. Prędkościomierz cyka w obu kabinach, mówię o realnej maszynie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts