LadyLush Posted January 3, 2023 Share Posted January 3, 2023 Witam dziś po uruchomieniu gry zauważyłam bardzo duże lagi potrafiące nawet zawiesić cały komputer wcześniej normalnie mogłam grać teraz jest to niemożliwe zauważyłam też to przy ruszaniu kamerą że gra się zacina mi na dość długi czas co wcześniej nie miało miejsca SimRail_log_2022-12-16_04-36-04.txt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted January 4, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 4, 2023 Dziękujemy za zgłoszenie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footz Posted January 4, 2023 Share Posted January 4, 2023 (edited) Witam, tez nosilem sie ze zgloszeniem problemu z optymalizacja lub byc moze chodzi o lag przez polaczenie sieciowe, ale od updatu sylwestrowego wszystko mi calkiem fajnie smigalo na najwyzszej rozdzielczosci i ultra ustawieniach, ale jak przedmowca zauwazyl, od czasu (w moim mniemaniu) tego updatu (30.12) przejezdzajac czasami przez nawet mniejsze stacje mam pokaz slajdow, czasami przyciecia siegajace kilku sekund, innym razem w szczerym polu rowniez bez wyraznego powodu nastepuje zacinanie sie symulatora. Edited January 4, 2023 by Footz literowki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts