Wolf_Man__ Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 (edited) [Małe sprostowanie, powinienem wrzucić to do wątku trybu wieloosobowego, niestety nie mogę usunąć wątku] Cześć, Od początków testów próbuję podać SZ/NSZ w urządzeniach komputerowych i za każdym razem sytuacja wygląda tak samo: Ustawiam zwrotnice/blokady w odpowiednie położenia i podaję SZ/NSZ, za każdym razem polecenie jest odebrane, ale nie działa (sygnał się nie wyświetla), po czym po chwili mogę ponownie ustawić przebieg pociągowy. Dodam, że sytuacja dzieje się niezależnie od stacji (byleby miała urządzenia komputerowe). Pozdrawiam /Wolf (położenie zwrotnicy 27 w "-" jest celowe ponieważ chciałem symulować rozprucie, oczywiście się nie udało) logi-2023-01-01.zip Edited January 1, 2023 by Wolf_Man__ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Solution Kamila Posted January 2, 2023 SIMRAIL Team Solution Share Posted January 2, 2023 Klikasz SZ nastepnie odczekujesz około 5 sekund i klikasz polecenie SZP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolf_Man__ Posted January 3, 2023 Author Share Posted January 3, 2023 Po zastosowaniu się do waszych instrukcji przyznaję, że działa, powinienem był poczekać te 5s. Dzięki wielkie za pomoc. Pozdrawiam /Wolf 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts