キャプテン翼 Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 Nie wiem gdzie to już głosić, pisałem do moderatora, ale bez odpowiedzi to spróbuje tutaj. Od pewnego czasu, moje zgłoszenia znikają (pisałem o rozbieżności tacho z prędkością pokazaną przez GUI i np. w sugestiach usprawnień, żeby usuwało źle wyprawione pociągi przez dyżurnych, żeby zapobiec blokowaniu się ząbkowic), nie dostaje żadnych powiadomień, a teraz nawet nie widzę nowych postów, chociażby o ogłoszeniu o update. Dodaje załączniki, jakby ktoś mógłby mi wyjaśnić co się dzieje to byłbym wdzięczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted January 1, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 1, 2023 Zgłoszenia i sugestie mogą być odrzucane przez moderatorów jeżeli nie spełniają warunków opisanych w postach przypiętych do odpowiednich działów. A post o update o którym napisałeś po prostu nie był przypięty, pokazywał się na dole listy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
キャプテン翼 Posted January 1, 2023 Author Share Posted January 1, 2023 24 minuty temu, uetam napisał(a): Zgłoszenia i sugestie mogą być odrzucane przez moderatorów jeżeli nie spełniają warunków opisanych w postach przypiętych do odpowiednich działów. A post o update o którym napisałeś po prostu nie był przypięty, pokazywał się na dole listy. Ok, dzięki na objaśnienie, po prostu myślałem, że mój użytkownik, mógł dostać automatycznego bana, jak było to w innych przypadkach opisanych na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts