Footz Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 W dniu 5.01.2023 o 00:34, PeVoo napisał(a): Jasne, wierzę Ci na słowo, zapewne wszystko to było mówione. Ale powiedz mi: czemu ja będąc beta testerem i buszując po tym forum dość długo nadal tego wszystkiego nie wiem? Czemu żeby się tego dowiedzieć muszę być odsyłany do jakiegoś starego półtoragodzinnego filmu live na jutubie? Na pewno to ja nie odrobiłem swojej pracy domowej? Czy może tak podstawowe fakty to jednak powinny być zebrane w jakimś FAQ tutaj, albo w jakimś opisie gry/update'a na Steam czy cokolwiek? Co jeśli ktoś odkrył grę dopiero teraz? Ma oglądać wszystkie półtoragodzinne live'y z ostatnich x lat żeby się dowiedzieć co wtedy twórcy myśleli, że będzie, zanim kupi? Pomyślcie czasem o innych, którzy nie są w Waszych butach. Wyobraź sobie, że odkrywasz jakąś nową Serbską grę - będziesz tam szukał ich niszowego kanału i oglądał live'y? Czemu nie można frontem do klienta, ludziom ułatwić życia? Przecież to się bezpośrednio przełoży na zwiększoną sprzedaż. FAQ na pierwszej stronie Ogloszen to byloby TO. Tylko troszku bardziej szczegolowy, bo pytan tutaj na forum tyle ile uzytkownikow. Co do video z Q&A to pamietam ale duzo odpowiedzi tam bylo typu "nie wiemy czy zrobimy ale tez nie wykluczamy". Szczerze, wszystkie plany develeporow by mnie nie obchodzily jakbym wiedzial w jaki sposob bedzie opcja dodawania contentu uzytkownikow (taboru i scenerii) oraz czy bedzie opcja uzycia tego w MP, bo wiem ze majac obecna baze, spolecznosc sama by sie wyzywila contentem stworzonym przez siebie. Jeszcze jakby steam workshop do tego doszedl to fiufiufiu :) Developerom by zostala tylko optymalizacja kodu i latanie bugow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pomiary.el1 Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 W dniu 3.01.2023 o 18:18, MALECKI napisał(a): Dla mnie największą nagrodą będzie realizacja moich wskazówek 🙂 Ja też mam podobne zdanie. Nie oczekuję nic w zamian, a tym bardziej darmowej gry. Dla mnie wystarczy, że dostałem się do testów i mogę zgłaszać problemy. Jeśli je wezmą pod uwagę - będę szczęśliwy, że w jakiś sposób moglem pomóc aby za jakiś czasz cieszyć się profesjonalnym symulatorem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts