Dawidmadryy Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 Witam, nie wiem czy to błąd gry, czy może coś z moim kontem jest nie tak, ale jak dołączam na serwer nieważne czy jako dyżurny czy maszynista, na mapie na stronie https://panel.simrail.eu/main/map.html nadal jestem widoczny jako Bot a nie jako gracz z załączonymi informacjami o maszyniście itp. Mój nick także nie widnieje na liście graczy pod przyciskiem TAB w grze i pod przyciskiem Lista Graczy na stronie z mapą. Mam połączone konto forum z kontem Steam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted January 1, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 1, 2023 Hej, mapa aktualizuje się z lekkim opóźnieniem. Gdy wejdziesz lub wyjdziesz z gry przez kilkanaście sekund nadal możesz być widoczny na mapie jako bot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadCookie66 Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 (edited) U mnie taka sama sytuacja. Jadę 1h i przez całą trasę pociąg który prowadzę oznaczony jest jako bot, identyczna sytuacja z dyżurką. Log z dzisiejszej jazdy ~ 30 min. Nawet na chwilę nie pojawiłem się na mapie. SimRail_log_2023-01-01_17-15-47.txt Edited January 1, 2023 by BadCookie66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawidmadryy Posted January 1, 2023 Author Share Posted January 1, 2023 Właśnie to się nie aktualizuje nawet po ukończeniu całej trasy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENJOY Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 Tak też miałem taki bug że zrobilem dwie scenerie na serwerze - i sie nie odswiezylo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadCookie66 Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Nie mam pojęcia czy były jakieś poprawki, ale zarówno na dyżurce (ponad 5h) jak i na pociągu od razu widać wszystko na mapie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawidmadryy Posted January 2, 2023 Author Share Posted January 2, 2023 Problem został naprawiony, wszystko już działa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team s0n1c Posted January 6, 2023 SIMRAIL Team Share Posted January 6, 2023 Tak, została wprowadzona poprawka, wszystko powinno działać jak należy. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts