Footz Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 (edited) Podczas wychodzenia z sesji (Zakończenie jazdy/Rozłączenie z serwerem) komputer się zrestartował. Jakby zdarzyło się to raz to bym nie zgłaszał tego ale do tej pory zdarzyło się to ok 2-3 razy, średnio co 10-15 odpaleń symulatora a więc dość sporadycznie. Załączam ostatniego loga chociaż jest on sprzed 2 godzin przed resetem. Mam tez memory.dmp z Windowsa ale zajmuje ok 1.5GB także nie wiem jakbym miał to udostępnić i czy by to pomogło. Ewentualnie mogę udostępnić zrzuty ekranu dziennika zdarzeń Windows ale jest tego trochę i nie idzie ustalić które odnoszą się akurat do symulatora. Edit: Hard reset zdarzyl sie w momencie klikniecia Wyjscie po rozlaczeniu z serwerem po zakonczeniu scenariusza. SimRail_log_2022-12-31_12-56-39.zip Edited December 31, 2022 by Footz Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted December 31, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 31, 2022 Dziekujemy za zgloszenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footz Posted January 1, 2023 Author Share Posted January 1, 2023 Witam, sytuacja się powtórzyła dzisiaj, przy wychodzeniu z symulatora. SimRail_log_2023-01-01_12-16-35.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts