robert357 - W7 FTW Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 Przełącznik od przyciemnienia czuwaka działa na kliknięcie zamiast jak wszystkie takie przełączniki w grze - poprzez przytrzymanie LPM i przesunięcie myszką. UI pozycji także nie ma i czarny przełącznik bardzo trudno jest zobaczyć w jakiej jest pozycji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted December 29, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 29, 2022 Zmieniałem to wczoraj albo przedwczoraj, bo sam zauważyłem. Tak samo z pokrętłem próby szczelności. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team GoppelPL Posted December 30, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 30, 2022 Ogólnie śmieszna sprawa z tym pokrętłem od próby szczelności, bo ono w prawdziwych Elfach (przynajmniej w 22WEa) nie jest do niczego podłączone, można sobie pstrykać na zdrowie, a niektórzy go używają, żeby sobie przypomnieć o wykonaniu hamowania kontrolnego 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts