Miz3x Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 Chciałem przebindować klawisze pod klawiszologię TD2 i wtedy odkryłem takie coś Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted December 29, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 29, 2022 Mi działa i nikt nie tykał odpowiedzialnego pliku od tygodnia. A błędy w nim powodowały zawieszenie przy rebindowaniu, jak na screenie. Ktoś jeszcze tak ma? Nie ma problemu z zapisem/odczytem AppData\LocalLow\SimKol\SimRail\buttons.conf? Może spróbuj skasować ten plik konfiguracyjny i zresetować grę by się wygenerował czysty. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miz3x Posted December 30, 2022 Author Share Posted December 30, 2022 15 godzin temu, Stele napisał(a): Mi działa i nikt nie tykał odpowiedzialnego pliku od tygodnia. A błędy w nim powodowały zawieszenie przy rebindowaniu, jak na screenie. Ktoś jeszcze tak ma? Nie ma problemu z zapisem/odczytem AppData\LocalLow\SimKol\SimRail\buttons.conf? Może spróbuj skasować ten plik konfiguracyjny i zresetować grę by się wygenerował czysty. Dzięki wielkie, skasowanie pliku konfiguracyjnego pomogło 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts