Somsiad Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 Dzień dobry, chciałem zgłosić, że nie widzę przycisku "zagraj" który pokazywał mi się gdy dostałem się do testów. Czy zostałem usunięty? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemerion Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 (edited) Dzień dobry somsiedzie z tego co wiem a trochę się tym interesuje to błąd steama i przycisk ma wrócić jak wystartują testy (czyli koło 20) Edited December 7, 2022 by Nosacz Janusz 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Somsiad Posted December 7, 2022 Author Share Posted December 7, 2022 4 minuty temu, Nosacz Janusz napisał(a): Dzień dobry somsiedzie z tego co wiem a trochę się tym interesuje to błąd steama i przycisk ma wrócić jak wystartują testy (czyli koło 20) Dziękuję, za odpowiedź 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreakyYT Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 Godzinę temu, Somsiad napisał(a): Dzień dobry, chciałem zgłosić, że nie widzę przycisku "zagraj" który pokazywał mi się gdy dostałem się do testów. Czy zostałem usunięty? Mam to samo więc czekamy do 20:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts