kmietol Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 Nie wiem jak to do końca opisać, ale jadąc z pośpiechem przez Włoszczowę Północ, miałem tam ph (postój handlowy). Problem w tym, że AI skierowało mnie na tor bez peronu przelotem przez stacje, na której nie zatrzymałem się bo gdzie, po czym dostałem komunikat że nie zatrzymałem się w peronach mimo że nie jest to moja wina. Screen dla uwagi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted December 28, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 28, 2022 Jesteś pewny że stacją sterowało AI? Jaki to był serwer i która godzina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmietol Posted January 3, 2023 Author Share Posted January 3, 2023 W dniu 28.12.2022 o 23:03, uetam napisał(a): Jesteś pewny że stacją sterowało AI? Jaki to był serwer i która godzina? tak jestem pewien, był to PL4 o godzinie koło 20' Link to comment Share on other sites More sharing options...
koltshin Posted January 3, 2023 Share Posted January 3, 2023 Też miałem taką sytuację, nie pamiętam już dokładnie kiedy, na pewno przed patchem 30.12.2022. AI skierowało mnie na tor między peronami (bez krawędzi peronowej) w Dąbrowie G. Ząbkowicach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts