Szczepan Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 (edited) Witam przejmując loka EP07 stojącego na s1 od bota mamy zaciągnięty ręczny lokomotywy ale oczko rewizyjne pokazuje "Luz". kilka razy się naciąłem że lok słabo przyspieszał, hamulec ręczny zaciągnięty a oczko rewizyjne wprowadziło mnie w błąd. Przejmując od bota w czasie jazdy jest ten sam błąd z tym że hamulec jest zaciągnięty ale nie wpływa na zadanie prędkości. Tak samo przyciemnianie reflektorów jest domyślnie załączone ale nie działa trzeba wyłączyć i włączyć. Edited December 28, 2022 by Szczepan Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Stele Posted December 28, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 28, 2022 Oczko było prawdziwe. Animacja korby zdesynchronizowana. Ale poprawiałem to wczoraj. Pewnie nie zdążyło się załapać do kompilacji. Że bot pluje przyciemnieniu reflektorów, było zgłaszane. Nie wiem czy już poprawione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts