AtapiCl Posted December 27, 2022 Share Posted December 27, 2022 W Będzinie nie mamy możliwości przełożenia tych sprzężonych rozjazdów, przez co brak możliwości wjazdu/wyjazdu z/w torów 2/4/6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Kamila Posted December 27, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 27, 2022 Dziękujemy za zgłoszenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted December 27, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 27, 2022 Przed chwilą odpaliłem na serwerze Będzin i te rozjazdy się normalnie przełożyły. Czy ta sytuacja się powtarzała w jakiejś konkretnej sytuacji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AtapiCl Posted December 28, 2022 Author Share Posted December 28, 2022 Nie moge niestety tego powtorzyc. Log niestety nic nie mowi na ten temat, bo notuje zdaje sie tylko wyslane przez serwer zmiany. Poki co do zamkniecia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melok Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 Co do błędu przekładania rozjazdu to miałem raz taki problem w Będzinie. Objąłem po kimś posterunek i zastałem pendo wpuszczone na manewrowy (wtedy jeszcze nie były zablokowane), stojące na torze nr 2 w kierunku Sosnowca. Rozjazd przed nim na tor właściwy nie dawał się przerzucić w żaden sposób, uznałem że to ktoś wcześniej namieszał z przebiegami i puściłem go po lewym do Sosnowca. Później rozjazd do końca gry nie dawał się przerzucić, ale nie zgłaszałem bo nie wiedziałem co doprowadziło do tego błędu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts