Footz Posted December 27, 2022 Posted December 27, 2022 (edited) Czy bylaby opcja wykorzystania openrailwaymap do przedstawiania wszystkich danych zamiast openstreet map? Wyglada to bardziej przejrzysto pod katem zastosowania w symulatorze. Edited December 27, 2022 by Footz 1
hyzwar Posted December 27, 2022 Posted December 27, 2022 (edited) // do usunięcia Edited December 27, 2022 by hyzwar
Footz Posted December 27, 2022 Author Posted December 27, 2022 Skadze znowu, tylko w openrailwaymap cala infrastruktura kolejowa jest fajnie wyrazista i czytelna. Ot taka sugestia estetyczna.
hyzwar Posted December 27, 2022 Posted December 27, 2022 2 minuty temu, Footz napisał(a): Skadze znowu, tylko w openrailwaymap cala infrastruktura kolejowa jest fajnie wyrazista i czytelna. Ot taka sugestia estetyczna. A ja to mój post otagowałem jako do usunięcia, bo nie zatrybiłem, Ty przecież widziałeś mapę uetam'a, tylko wolałbyś wersję "open" 🙂 Jest kozacka, pełna zgoda! Pozdrawiam 1 1
SIMRAIL Team uetam Posted December 28, 2022 SIMRAIL Team Posted December 28, 2022 Wołajcie @s0n1c, to on tworzy naszą wersję mapki 😉 1
Footz Posted December 28, 2022 Author Posted December 28, 2022 Jeszcze jedno pytanie. Jako ze od udostepnienia mapki nie mialem okazji na playtest, czy ta mapka jest dostepna wylacznie z poziomu przegladarki, czy jest/bedzie dostepna rowniez z poziomu symulatora??
SIMRAIL Team s0n1c Posted December 28, 2022 SIMRAIL Team Posted December 28, 2022 2 godziny temu, Footz napisał(a): Jeszcze jedno pytanie. Jako ze od udostepnienia mapki nie mialem okazji na playtest, czy ta mapka jest dostepna wylacznie z poziomu przegladarki, czy jest/bedzie dostepna rowniez z poziomu symulatora?? Mapa jest aktualnie dostępna jedynie z poziomu przeglądarki jako strona internetowa. Aktualnie nie jest planowane dodanie jej bezpośrednio do SimRail'a, lecz nie jest to wykluczone. 2
Recommended Posts