Footz Posted December 27, 2022 Share Posted December 27, 2022 (edited) Czy bylaby opcja wykorzystania openrailwaymap do przedstawiania wszystkich danych zamiast openstreet map? Wyglada to bardziej przejrzysto pod katem zastosowania w symulatorze. Edited December 27, 2022 by Footz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyzwar Posted December 27, 2022 Share Posted December 27, 2022 (edited) // do usunięcia Edited December 27, 2022 by hyzwar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footz Posted December 27, 2022 Author Share Posted December 27, 2022 Skadze znowu, tylko w openrailwaymap cala infrastruktura kolejowa jest fajnie wyrazista i czytelna. Ot taka sugestia estetyczna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyzwar Posted December 27, 2022 Share Posted December 27, 2022 2 minuty temu, Footz napisał(a): Skadze znowu, tylko w openrailwaymap cala infrastruktura kolejowa jest fajnie wyrazista i czytelna. Ot taka sugestia estetyczna. A ja to mój post otagowałem jako do usunięcia, bo nie zatrybiłem, Ty przecież widziałeś mapę uetam'a, tylko wolałbyś wersję "open" 🙂 Jest kozacka, pełna zgoda! Pozdrawiam 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted December 28, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 28, 2022 Wołajcie @s0n1c, to on tworzy naszą wersję mapki 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footz Posted December 28, 2022 Author Share Posted December 28, 2022 Jeszcze jedno pytanie. Jako ze od udostepnienia mapki nie mialem okazji na playtest, czy ta mapka jest dostepna wylacznie z poziomu przegladarki, czy jest/bedzie dostepna rowniez z poziomu symulatora?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team s0n1c Posted December 28, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 28, 2022 2 godziny temu, Footz napisał(a): Jeszcze jedno pytanie. Jako ze od udostepnienia mapki nie mialem okazji na playtest, czy ta mapka jest dostepna wylacznie z poziomu przegladarki, czy jest/bedzie dostepna rowniez z poziomu symulatora?? Mapa jest aktualnie dostępna jedynie z poziomu przeglądarki jako strona internetowa. Aktualnie nie jest planowane dodanie jej bezpośrednio do SimRail'a, lecz nie jest to wykluczone. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts