zajac325 Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 Witam, Dołączyłem do stacji i zastałem taki widok. Urządzenia wykazują zajętość za semaforem D wyszedłem na teren, pociągu nie stwierdziłem w czasie walki z urządzeniami i chęcią puszczenia już po torze lewym pociągu, wywaliło mnie z gry "połączenie z serwerem zostało utracone z nieznanego powodu". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Kamila Posted December 7, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 7, 2022 To jest pozostałość po ostatnim graczu. Dziękujemy za zgłoszenie. Pracujemy nad tym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.Marszałek Posted December 7, 2022 Share Posted December 7, 2022 Pociag w SimKol ( na monitorze) wjechał w stację a nie wjechał - zobaczcie na screen ciężko to wytłumaczyć. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team kojonek2 Posted December 14, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 14, 2022 Powinno się już nie zdarzać w obecnej wersji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grebe Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 (edited) Żeby nie spamić tematami dodam tu od siebie, taki sam problem, tyle że na kostkowym w Będzinie (w grze po najechaniu na zajęty tor myszką pokazuje skład który ma dopiero odjechać za około 20min) 30min) Edited December 16, 2022 by Grebe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
o1zo Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 To samo dzisiaj (po aktualizacji) w Łazach. Towarowy pociąg 644050 został skierowany na boczny tor. Czekał na zielone światło. Maszynista (gracz) przejechał na czerwonym świetle, po czym pociąg zniknął. Nie było go na liście aktywnych pociągów ani fizycznie na mapie. Jednak na konsoli w dalszym ciągu był widoczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts