Miz3x Posted December 24, 2022 Share Posted December 24, 2022 Jak w temacie, klikam na przycisk i nie działa, dyżurny w Dąbrowie Górniczej miał identyczny problem. Czat głosowy pod tyldą działa normalnie bez problemów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miz3x Posted December 24, 2022 Author Share Posted December 24, 2022 Log załączę po zakończeniu gry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miz3x Posted December 24, 2022 Author Share Posted December 24, 2022 SimRail_log_2022-12-24_00-43-04.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted December 24, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 24, 2022 Aby użyć centralki musisz najpierw podnieść słuchawkę 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
okles92 Posted December 24, 2022 Share Posted December 24, 2022 19 minut temu, uetam napisał(a): Aby użyć centralki musisz najpierw podnieść słuchawkę 🙂 Moim zdaniem jest to mało intuicyjne, że z poziomu tego samego popupu możemy wywołać czat, a połączenie głosowe nie. Wydaje mi się, że kliknięcie na mikrofon powinno automatycznie podnosić słuchawkę, mi osobiście zajęło trochę czasu dojście do tego, jak to działa ;). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitas Posted December 24, 2022 Share Posted December 24, 2022 21 minut temu, okles92 napisał(a): Moim zdaniem jest to mało intuicyjne, że z poziomu tego samego popupu możemy wywołać czat, a połączenie głosowe nie. Wydaje mi się, że kliknięcie na mikrofon powinno automatycznie podnosić słuchawkę, mi osobiście zajęło trochę czasu dojście do tego, jak to działa ;). Centralka działa jak należy - klikasz w słuchawkę, potem w odpowiedni guzik i wszystko działa. Taka 2-etapowa czynność zapobiega omyłkowemu dzwonieniu. Ale faktycznie, jeśli chodzi o okienko pop-up, to kliknięcie w mikrofon mogłoby zastępować tamtą procedurę. Myślę, że taki był czy będzie docelowo zamysł twórców. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts