AdrianV25 Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 Punkty minusowe za zły kanał radiowy, mimo że ustawiony jest dobry kanał. Wewnętrzny ticket https://git.simkol.pl/simkol/unitysim-new/-/issues/774 //uetam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komandos2509 Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 Dorzucam się tutaj do kolegi wyżej, jadać od Olszamowic do Zawiercia ciągle wyskakuje ujemne punkty za zły kanał R1 prawidłowe kanały to R2, R3, R4, R5 tak wyskakuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myczki Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 U mnie podobna sytuacja. I brak info o poprawnym kanale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyzwar Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyzwar Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 Log_2022-12-09_12-13-34_part1.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leny Posted December 26, 2022 Share Posted December 26, 2022 Dorzucam się do tematu. Lokomotywa TRAXX luzem, mniej więcej od Łazy Ła, aż za Dąbrowę Górniczą Ząbkowice. Przejąłem loka od bota na Kanale R1 bodajże(na pewno powyżej R2 nie było), po czym w Łazach Ła zaczął mi krzyczeć komunikat o złym kanale. Przeleciałem po każdym kanale od R1 do R9 i cały czas wyskakiwał komunikat. W końcu zapytałem innego gracza jaki ma kanał - wyszło że R2 więc już na stałe taki ustawiłem. Wróciło do normy dopiero po przekroczeniu wskaźnika nakazującego zmianę kanału po dobrych kilkunastu km jazdy. Na potwierdzenie screen z pytaniem o kanał do innego gracza: Dorzuciłbym config ale ma 24,5MB 🤷♂️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FluffyAdmiral Posted December 26, 2022 Share Posted December 26, 2022 (edited) Na chwile obecną przy wyjeździe z Zawiercia mijamy wskaznik zmiany kanalu na R1 ale gra nadal wymaga kanału R2. Film poniżej zaczyna się na kilka sekund przed minięciem wskaźnika. Około minute po zmianie kanału, gra karze za zły kanał radiowy. Edited December 26, 2022 by FluffyAdmiral Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quentis Posted December 26, 2022 Share Posted December 26, 2022 @FluffyAdmiral Tak samo się dzieje w przeciwnym kierunku. Dzisiaj miałem też taką sytuację, z tą różnicą, że ŻADEN kanał nie był odpowiedni. Od Zawiercia w kierunku Katowic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team Solution Featured Comment Kamila Posted December 27, 2022 SIMRAIL Team Solution Featured Comment Share Posted December 27, 2022 Jesteśmy w trakcie playtestów. Wszystkie poziomy i punktacje zostaną wyzerowane przed wydaniem wersji do pełnej rozgrywki, a sam system będzie odpowiednio zaktualizowany. 😉 Dziękujemy za zgłoszenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by Kamila,
0 reactions
Go to this post