xavierek Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 Witam, Przyznam, że jestem początkujący w kwestii dyżurowania, jednakże zaistniałą sytuację dostrzegam raczej jako błąd. Logując się na posterunek Sosnowiec Główny zastałem skład pendolino (bot) przy tarczy manewrowej W5 przed wyjazdem na szlak do Będzina. System w żaden sposób nie pozwalał podać sygnału zastępczego (domniemam, że skład mógł minąć semafor wyjazdowy). Moje pytanie, czy w przyszłości boty będą reagować na rozkazy pisemne? W sytuacji gdy pociągiem poruszałby się gracz, mógłby na rozkaz wycofać się do stacji. Bot mógłby też się zrestartować w takiej sytuacji pod innym semaforem. Załączam screen. Pozdrawiam 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted December 23, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 23, 2022 Hej. To nie jest błąd a po prostu wynik nieumiejętnego używania pulpitu przez poprzedniego gracza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts