brf Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 Zatrzymałem się przed semaforem, rp1 i max 20 km/h a i tak wyrzuciło scenariusz. Trzeba dodać możliwość ich pomijania Wewnętrzny ticket https://git.simkol.pl/simkol/unitysim-new/-/issues/853 //uetam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted December 8, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 8, 2022 Na te chwile semafory SBL traktowane są tak jak zwykłe semafory półsamoczynne. Pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pianino Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 (edited) Chciałbym dorzucić, że z tego co mi wiadomo, niedawno zmieniły się lekko przepisy, a w tych zmianach było chociażby pomijanie S1 na SBL z prędkością 40 km/h, więc miejcie to na uwadze. Edited December 8, 2022 by Pianino Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pianino Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 Przepraszam najmocniej, jednak to był tylko projekt, jednak moim zdaniem należy mieć go na uwadze, (chociaż jeszcze pewnie trochę zajmie) aby w przypadku wejścia w miarę szybko wprowadzić. (Wiem, że pewnie teraz niektórzy stwierdzą nie zna się a się wypowiada) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts