okles92 Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 Hej, zauważyłem, że na forum ustawiony jest jakiś limit reakcji per dzień. Nie ma możliwości wyłączyć/zmienić tego? Jesteśmy na etapie testów, gdzie zgłaszamy zarówno bugi, jak i potencjalne usprawnienia/CRy i sytuacja, kiedy mam możliwość dać tylko kilka reakcji dziennie (dziś, o 1 nad ranem mi się już wyczerpały :() znaczaco zmniejsza moje możliwości oceniania pomysłów współgraczy, jako że jutro raczej nie będzie mi się chciało 2 raz przeglądać już przeczytanych wątków. Pozdrawiam, Łukasz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIMRAIL Team uetam Posted December 22, 2022 SIMRAIL Team Share Posted December 22, 2022 Hej. Podniosłem ten limit z 10 na 20 dziennie. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
okles92 Posted December 22, 2022 Author Share Posted December 22, 2022 Dzięki! Bym dał lajka, ale nie chcę zużywać reakcji :D. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts