okles92 Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Hej, nie wiem, jak to jest w 'prawdziwości', ale na podstawie swoich doświadczeń jako dyżurnego w grze oraz rozmów z innymi graczami myślę, że bardzo przydatną opcją byłoby zaznaczanie przez poszczególnych dyżurnych informacji o opóźnieniu poszczególnych pociągów itp. (zresztą są nawet do tego odpowiednie kolumny). Obecnie nierzadko ma miejsce sytuacja, że jakiś pociąg 'zaginął w akcji' i nikt nie wie, co się dzieje. Pozdrawiam, Łukasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
BullRot Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 W rzeczywistosci i tutaj jak to wprowadza, bedzie mozliwosc zaznaczenia godzin przyjazd, odjazdu czy przejazdu w SWDR. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitas Posted December 23, 2022 Share Posted December 23, 2022 A nie lepiej, żeby system sam oznaczał ew. spóźnienie w rozkładzie jaki widzą dyżurni? Takim dopiskiem "+3" albo kolorując na czerwono delikwenta Link to comment Share on other sites More sharing options...
okles92 Posted December 23, 2022 Author Share Posted December 23, 2022 1 minutę temu, vitas napisał(a): A nie lepiej, żeby system sam oznaczał ew. spóźnienie w rozkładzie jaki widzą dyżurni? Takim dopiskiem "+3" albo kolorując na czerwono delikwenta Wydaje mi się, że w rzeczywistości robią to dyżurni. Ja nie miałbym nic przeciwko temu, żeby to robić ;). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BullRot Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 Dokladnie. To jakby wspólny dziennik pomiędzy dyżurnymi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts