Jump to content

Sygnał dźwiękowy końca i początku nadawania na radiu

Robbie Louda

Recommended Posts

Brakuje według mnie sygnału z radia kończącego i rozpoczynającego nadawanie graczy. Wtedy wiemy, że ktoś już odłożył radio i nie będzie nic więcej nadawał. Mówię przykładowo o czymś takim jak ma miejsce w 25:33-34 w tym filmie. Nie dość, że ułatwi to komunikację to nada to też swój smaczek 🙂 

• Like 3
  • I agree 1

14 godzin temu, Waffel napisał(a):

Plus pełnoprawna symulacja zniekształcenia głosu w VHF i będzie klimat milion 😄

Te zniekształcenia mógłby każdy gracz konfigurować sobie samodzielnie w swoich ustawieniach. Wtedy można by sprawdzić czy zniekształcenia w połączeniu z mikrofonem jaki ten ktoś używa, będą brzmiały fajnie, znośnie czy nieznośnie. Chodzi mi o taką opcję jak w Skype "rozmowa testowa", że włączasz zniekształcenie, ustawiasz sobie jego poziom a potem sam się nagrywasz i odsłuchujesz, czy brzmisz tak jak chciałeś.

W dniu 23.12.2022 o 15:50, vitas napisał(a):

Te zniekształcenia mógłby każdy gracz konfigurować sobie samodzielnie w swoich ustawieniach. Wtedy można by sprawdzić czy zniekształcenia w połączeniu z mikrofonem jaki ten ktoś używa, będą brzmiały fajnie, znośnie czy nieznośnie. Chodzi mi o taką opcję jak w Skype "rozmowa testowa", że włączasz zniekształcenie, ustawiasz sobie jego poziom a potem sam się nagrywasz i odsłuchujesz, czy brzmisz tak jak chciałeś.

Taka opcja chyba jest nawet w ETS. 

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Terms of Use Privacy Policy