Robbie Louda Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Brakuje według mnie sygnału z radia kończącego i rozpoczynającego nadawanie graczy. Wtedy wiemy, że ktoś już odłożył radio i nie będzie nic więcej nadawał. Mówię przykładowo o czymś takim jak ma miejsce w 25:33-34 w tym filmie. Nie dość, że ułatwi to komunikację to nada to też swój smaczek 🙂 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waffel Posted December 23, 2022 Share Posted December 23, 2022 Plus pełnoprawna symulacja zniekształcenia głosu w VHF i będzie klimat milion 😄 3 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitas Posted December 23, 2022 Share Posted December 23, 2022 14 godzin temu, Waffel napisał(a): Plus pełnoprawna symulacja zniekształcenia głosu w VHF i będzie klimat milion 😄 Te zniekształcenia mógłby każdy gracz konfigurować sobie samodzielnie w swoich ustawieniach. Wtedy można by sprawdzić czy zniekształcenia w połączeniu z mikrofonem jaki ten ktoś używa, będą brzmiały fajnie, znośnie czy nieznośnie. Chodzi mi o taką opcję jak w Skype "rozmowa testowa", że włączasz zniekształcenie, ustawiasz sobie jego poziom a potem sam się nagrywasz i odsłuchujesz, czy brzmisz tak jak chciałeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BullRot Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 O tak. To juz by bylo mistrzostwo. Dodatkowo wydaje mi sie ze zachęciłoby graczy do korzystania z głosu niż chatu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robbie Louda Posted December 28, 2022 Author Share Posted December 28, 2022 W dniu 23.12.2022 o 15:50, vitas napisał(a): Te zniekształcenia mógłby każdy gracz konfigurować sobie samodzielnie w swoich ustawieniach. Wtedy można by sprawdzić czy zniekształcenia w połączeniu z mikrofonem jaki ten ktoś używa, będą brzmiały fajnie, znośnie czy nieznośnie. Chodzi mi o taką opcję jak w Skype "rozmowa testowa", że włączasz zniekształcenie, ustawiasz sobie jego poziom a potem sam się nagrywasz i odsłuchujesz, czy brzmisz tak jak chciałeś. Taka opcja chyba jest nawet w ETS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts