Konder Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Witam, Czy ktos z developerów moglby napisac o ktorej moze pojawic sie patch dodający tryb singleplayer oraz jakich scenerii i scenariuszy mozemy spodziewac się ( jezeli możecie napisać)? Pozdrawiam 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha Tester Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Witam mam pytanie w sprawie singleplayera. Wie ktoś może o której godzinie się rozpoczną? (nigdzie nie znalazłem informacji o godzinie kiedy zaczną się testy singleplayera) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikotomek Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Witam jest już jakieś info o której dzisiaj singleplayer startuje? I czy będzie więcej tras/pociągów czy to samo co na multi? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yottonno_ Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 2 godziny temu, psierpotowski32 napisał(a): Witam mam pytanie w sprawie singleplayera. Wie ktoś może o której godzinie się rozpoczną? (nigdzie nie znalazłem informacji o godzinie kiedy zaczną się testy singleplayera) Dołączam się do pytania! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Zolnierz__ Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Wszyscy czekają na jakąkolwiek informacje ale nic nikt nie mówi :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pasiur Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Jak zwykle. Ani be, ani me, ani kukuryku. Szacunek dla potencjalnych klientów. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mato222 Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 3 godziny temu, psierpotowski32 napisał(a): Witam mam pytanie w sprawie singleplayera. Wie ktoś może o której godzinie się rozpoczną? (nigdzie nie znalazłem informacji o godzinie kiedy zaczną się testy singleplayera) Również się dołączam do pytania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Symulatory Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 3 godziny temu, psierpotowski32 napisał(a): Witam mam pytanie w sprawie singleplayera. Wie ktoś może o której godzinie się rozpoczną? (nigdzie nie znalazłem informacji o godzinie kiedy zaczną się testy singleplayera) Również dołączam się do pytania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaNoWaTy Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 3 godziny temu, psierpotowski32 napisał(a): Witam mam pytanie w sprawie singleplayera. Wie ktoś może o której godzinie się rozpoczną? (nigdzie nie znalazłem informacji o godzinie kiedy zaczną się testy singleplayera) Równierz dołączam się do pytania Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheGreekZeus Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Wy chyba wiecie że Daty są podane z grubsza to nie oznacza że dzisiaj sie zaczną testy. Może to być jutro nawet... Zależy od ilości prac. Musimy czekać... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Zolnierz__ Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 dzisiaj chyba nie zagramy :< 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yottonno_ Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 4 minuty temu, __Zolnierz__ napisał(a): dzisiaj chyba nie zagramy :< A już chciałem zobaczyć jak to wygląda 😞 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Zolnierz__ Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 1 minutę temu, KtosNapewno31 napisał(a): A już chciałem zobaczyć jak to wygląda 😞 też liczyłem i czekałem na informacje ale nic nigdzie nam nie chcą napisać 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dammul Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Daty są oficjalne, podobnie jak data wydania gry. Przesunięcie terminu bez stosownej informacji będzie nietaktem ze strony twórców. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yottonno_ Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 8 minut temu, dammul napisał(a): Daty są oficjalne, podobnie jak data wydania gry. Przesunięcie terminu bez stosownej informacji będzie nietaktem ze strony twórców. Zgadzam się. Jak już podają jakieś daty, to niech się do tego stosują. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyzwar Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Teraz, KtosNapewno31 napisał(a): Zgadzam się. Jak już podają jakieś daty, to niech się do tego stosują. Myślisz, celowo teraz sami sobie swoje testy sabotują tobie na złość? Bystrzaku ty 😉 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilson Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Playtesty trybu multiplayer też zaczęły się późnym wieczorem, więc nie traćmy nadziei 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dammul Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Ale były ogłoszone rano - i to oficjalnie na discordzie. Wszyscy wiedzieli. Obie grupy na fb, discordy itd. A tu jest totalna cisza.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbo Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Moze jest tak ze wszystkie ręce na pokładzie i składają builda a reszta sekretarek, sprzataczek, PRowćów jeździ jeszcze SP przed wydaniem by zobaczyc czy nie ma babola. Przydałaby sie informacją nawet jesli negatywna. Lepsze "wysypał nam sie build" bedzie jutro , pojutrze po świetach ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil01ziaja Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 myślę że Testy Singleplayer Twórcy przełożą na II Kwartał 2023 roku, cóż, chyba dzisiaj nie ujrzymy tych testów, na pocieszenie piszę do was, Wesołych Świąt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miz3x Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Dołączam się do pytania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazek Procent Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 A właśnie tu zajrzałem będąc przekonany, że znajdę odpowiedź na moje pytanie (nie tylko moje w sumie). A tu dupa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stołek Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Do Developerów- z czystej przyzwoitosci i szacunku do testerow i osob ktore potencjalnie zamierzaja zasilic wasze portfele kupujac gre w dniu premiery, wypadaloby chociaz wykazac sie minimum inicjatywy i napisac informacje odnosnie testow singleplayer. Data byla zaplanowana na dzisiaj a Wy jak zwykle macie problem aby podac jakiekolwiek informacje czy singleplayer wyjdzie dzisiaj czy jutro czy za 5 lat. Uwazam ze zachowanie takie jak unikanie odpowiedzi na zadawane przez spolecznosc pytania pokazuje brak szacunku ... 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miz3x Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 5 minut temu, Stołek napisał(a): Do Developerów- z czystej przyzwoitosci i szacunku do testerow i osob ktore potencjalnie zamierzaja zasilic wasze portfele kupujac gre w dniu premiery, wypadaloby chociaz wykazac sie minimum inicjatywy i napisac informacje odnosnie testow singleplayer. Data byla zaplanowana na dzisiaj a Wy jak zwykle macie problem aby podac jakiekolwiek informacje czy singleplayer wyjdzie dzisiaj czy jutro czy za 5 lat. Uwazam ze zachowanie takie jak unikanie odpowiedzi na zadawane przez spolecznosc pytania pokazuje brak szacunku ... Dokładnie, nie pierwszy raz spotykamy się z taką sytuacją. Lepiej wyglądałoby jakbyście wstawili posta z informacją że jest przesunięte z tego i tego powodu, aktualnie uciekanie od odpowiedzi jak zawsze. Ludzie testujący Playtest dostarczają wam cennych informacji co nie działa, co należy poprawić a wy zlewacie ich ciepłym moczem. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stabasa Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Odpowiadając już znanym klasykiem - będzie to będzie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts